Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Γρανάδα

Ακίνητα προς πώληση στη Γρενάδα

Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στη Γρενάτα θα πρέπει να διαβάσετε την αναφορά μας για την αγορά ακινήτων της. Η Γρενάδα είναι μια χώρα της Καραϊβικής που αποτελείται από ένα κύριο νησί και αρκετά μικρότερα νησιά. Το κεντρικό νησί της Γρενάδας αποκαλείται νησί Spice και παίρνει το όνομά του από το κράτος, παρουσιάζει μια λοφώδη περιοχή στο σπίτι με φυτείες μοσχοκάρυδων. Εδώ βρίσκεται η πρωτεύουσα, ο Άγιος Γεώργιος, των οποίων τα πολύχρωμα σπίτια, τα γεωργιανά κτίρια και ο πρώην Φορτ Γεώργιος του 18ου αιώνα έχουν θέα στο στενό λιμάνι του Carenage. Στα νότια υπάρχει η παραλία Grand Anse.

Η Γρενάδα βρίσκεται βόρεια του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και νότια του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων.

Η αγορά ακινήτων στη Γρενάδα αυξήθηκε σημαντικά το 2018 και αυτή η θετική τάση αναμένεται να συνεχιστεί το 2019.

Το περασμένο έτος ήταν μια θετική χρονιά για τη Γρενάδα: μετά από σχεδόν επτά χρόνια συρρίκνωσης και στασιμότητας που προκάλεσε η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, βλέπουμε τελικά τις τάσεις σταθεροποίησης και τα σημάδια ανάπτυξης στην αγορά ακινήτων. Έτσι, αυτή είναι μια καλή στιγμή, αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Γρενάδα.

Η ανάκαμψη της αγοράς της Γρενάδα οφείλεται στην οικονομική ανάκαμψη των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η πλειοψηφία των διεθνών αγοραστών που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στη Γρενάδα προέρχονται από αυτές τις δύο χώρες. Αν και οι ξένοι αγοραστές αποτελούν μόνο το 7% των συναλλαγών, το μερίδιο τους στην αξία είναι σημαντικό.

 

Η άνοδος της αγοράς είχε επίσης ευνοηθεί από το πρόγραμμα Citizenship by Investment (CBI), το οποίο επέτρεψε σε διάφορες πολυτελείς εξελίξεις να αποκτήσουν το απαραίτητο κεφάλαιο μέσω της κλασματικής ιδιοκτησίας ή της πώλησης μετοχών στην εταιρεία.

Το πρόγραμμα αυτό έχει επιτύχει σημαντική έλξη. Το πρόγραμμα CBI πρέπει να τροφοδοτήσει περαιτέρω τις εξελίξεις στον τομέα των ακινήτων.

Οι αλλοδαποί μπορούν να αγοράσουν γη στη Γρενάδα. Οι αλλοδαποί πρέπει να πληρώνουν τον φόρο επί της αλλοδαπής γης, ίσο με το 10% της αξίας του ακινήτου, το οποίο τους δίνει άδεια να κατέχουν ξένες εκτάσεις.

Σε γενικές γραμμές, οι αποδόσεις κυμαίνονται γύρω στο 4,3% για τα ακίνητα στις παράκτιες περιοχές της Γρενάδας, το κέντρο της αγοράς ενοικίασης.

Τα ενοίκια στα νησιά είναι κατά κύριο λόγο εποχιακά, αλλά ο αριθμός αυτός είναι για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Η αγορά ακινήτων της Γρενάδας συνεχίζει να επεκτείνεται και να αναπτύσσεται, θέτοντας νέο ιστορικό πωλήσεων ακινήτων προς πώληση στη Γρενάδα. Αρκετά έργα που φθάνουν το 2018 είναι τοποθετημένα για να δημιουργήσουν νέα επίπεδα πολυτελών ακινήτων.

  •  
    Προχωρώντας στη Γρενάδα. Αποφοίτησε και ζούσε στη Γρενάδα

        Μετά την ανάλυση των κυριότερων τουριστικών και μη τουριστικών προορισμών, ιδανικό για την ανακατανομή του εαυτού μας, αναμφίβολα προσδιορίζουμε μια πραγματικά μοναδική και αδιάκοπη πραγματικότητα. Βυθισμένο στη Θάλασσα της Καραϊβικής, ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του μίνι μας οδηγού σή ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 21636

Πώληση Βίλα, Γρανάδα, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

438,103.13EUR
Πώληση
Βίλα

929.03 m²
Πρόσφατα χτισμένο, πλήρως επιπλωμένο, 2 διώροφο σπίτι στην όμορφη Γρενάδα, 4 υπνοδωμάτια (en-suite κυρίως υπνοδωμάτιο), 3 μπάνια, 2 χώρους υποδοχής, μ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB